Články, právní informace a užitečné rady

Optimalizace ceny bankovních služeb – nabídka pro firmy

Vzhledem k tomu, že se problematika bankovních poplatků už dávno netýká jen občanů, ale i firem a často i velkých firem, přichází server www.bankovnipoplatky.com s nabídkou na optimalizaci cen bankovních služeb, jinými slovy na poradenství v oblasti úspor bankovních poplatků.

Číst více »
Dopravní nehoda vás může stát statisíce

Jirka jel do Chorvatska spolu s několika přáteli. Při cestě zpět způsobil kvůli mikrospánku vážnou dopravní nehodu, při které jeho spolujezdec přišel o nohy. Jirka tak musí uhradit bývalému příteli třičtvrtě milionu korun jako odškodnění.

Číst více »
Komunitní služby mohou být nebezpečné

Facebook, Badoo, Lide.cz, to jsou v současné době velmi populární tzv. komunitní portály. Tyto internetové, masové služby však nepřinášejí pouze zábavu, kontakty a komunikaci, ale představují také potencionální riziko.

Číst více »
Sepsání darovací smlouvy nepodceňujte

Sepsat darovací smlouvu na nemovitost se zdá jako velmi snadná záležitost. Ve skutečnosti vás může malá chyba vyjít velmi draho

Číst více »
Hypotéky: Nepřistupujte na přemrštěné ceny

Nejlepší období už mají hypoteční úvěry za sebou. Za první čtvrtletí poklesl počet hypotečních úvěrů až o 8 %. Tento pokles je ve velkém kontrastu s loňskými více než 40 % nárusty. Za poklesem tak stojí zpřísňování podmínek pro přiznání hypoték a jejich horší výhodnost. Zřejmá je také větší obezřetnost a uvážlivost zájemců o koupi nemovitosti.

Číst více »
Přehled soudních řízení: Najděte si svou žalobu

Občané získají kontrolu na soudy. Spuštěn byl portál, který má občany informovat o stavu a průběhu soudních řízení. Občané tak mohou od svých počítačů okamžitě zjistit v jaké fázi projednávání se právě jejich případ nachází.

Číst více »
Regulované nájemné: Majitelé se zbavují nájemníků

Pro výpověď z nájemního bytu stačí pouhé opomenutí, za které často nájemník ani nemůže. Množí se totiž případy, kdy nájemci dostávají účelové výpovědi z regulovaných nájmů bytů, aniž by sami způsobili prodlení s placením nájemného. Nejvíce případů se objevuje v Praze, kde jsou ceny bytů nejlukrativnější.

Číst více »
Kupuji byt: Jaký druh vlastnictví zvolit?

Osobní vlastnictví, družstevní či nájemní? Jaký druh bydlení zvolit? Takovou otázku si klade mnoho lidí, kteří se rozhodují pro nové bydlení. Jaká forma je nejvýhodnější pro vás?

Číst více »
Darovací smlouva na nemovitost v roce 2020 podle NOZ

Darovací smlouva v roce 2020 zaznamenává v oblasti darování a darovacích smluv k nemovitostem mnoho změn. Zvyšuje se poplatek na katastru na dvojnásobek z 1000 korun na 2000 korun. Dále dochází ke změnám u nemovitostí vymezených nově podle občanského zákoníku apod. Změny a záludnosti změn u darování nemovitostí vyřešíte snadno a on-line PROFI darovací smlouvou.

Číst více »

Objednejte si snadno a rychle darovací smlouvu za 2900 Kč,
či kupní smlouvu za 3900 Kč včetně návrhu na vklad.

Vše v profesionální kvalitě z pohodlí domova.

Garance bezchybnosti a profesionality.

OBJEDNAT DAROVACÍ SMLOUVU
OBJEDNAT KUPNÍ SMLOUVU